Alterna Hair&Hollywood kreativni seminar

Na frizerskem dogodku Alterna Hair&Hollywood, ki je potekal 18.10.2015 v Beli dvorani na Dolenjski cesti v Ljubljani, smo spredtavili kreativne trende striženja in stiliranja las.

Preberi več

UP CLOSE&PERSONAL strokovni frizerski seminar kreativnega striženja in barvanja las

Kreativni in inovativni frizerji, pristaši kreativnega in preciznega striženja in barvanja las...
Vabimo vas na inspirativni seminar kreativnega striženja in barvanja las. Seminar tudi tokrat organizira Aleksander Fenos, v sodelovanju s kreativnimi prijatelji iz stroke. Tokrat na odru z njim Friderik Kramberger-Friđo, Iggy Popovič iz Zagreba, ter Marko in Matjaž, iz frizerskega studia Minimal iz Maribora.

Preberi več

KOLEKCIJA GipsyClown

Inspiracija za novo kolekcijo frizur, make up-a, stylinga ter celoste podobe projekta, ja nastala z kombiniranjem različnih barvnih kombinacij, materialov, stilov... Izziv združiti nezdružljivo, je glavna ideja projekta, ki se je zgodil v našem inspiraivnem ateljeju.

Preberi več

19.10.2013 LANSIRANJE NOVIH NIANS ILLUMINA COLOR

Ponovno smo bili priča čudovitemu predstavitvenemu seminarju novih nians Illumina color Wella proffessional, tokrat v Šenčurju. Seminar, na kateriem sta sodelovala tudi Fenos in Fridžo, se je odvijal na sedežu podjetja Prokozmetika.

Preberi več

Magična moč barvanja

Na zadnjo septembrsko soboto so se frizerji iz celotne Slovenije zbrali na Brdu pri Kranju, na prestižni lokaciji na Gorenjskem, kjer dnevni utrip hitenja in naglice za kratek čas zastane. S pogledom na čudovito naravo bližnjih Alp, Brdskih jezer in bližnjih gozdov se zavemo, kako je naša dežela pod Alpami res fantastična.

Preberi več

Galerija

IMG_2556.jpg