Kreativni in inovativni frizerji, pristaši kreativnega in preciznega striženja in barvanja las...
Vabimo vas na inspirativni seminar kreativnega striženja in barvanja las. Seminar tudi tokrat organizira Aleksander Fenos, v sodelovanju s kreativnimi prijatelji iz stroke. Tokrat na odru z njim Friderik Kramberger-Friđo, Iggy Popovič iz Zagreba, ter Marko in Matjaž, iz frizerskega studia Minimal iz Maribora.

 

Po odlično sprejetem seminarju, ki se je dogajal letos spomladi, v Hotelu Mitra na Ptuju, tudi tokrat ostajamo na tej prijetni lokaciji.

Seminar organiziramo 30. novembra 2013 ob 16:00 uri. Ker gre za manjši seminar, kjer je pomembno kvalitetno prenašanje znanja, smo se tudi tokrat odločili, da število kart omejimo na 50, kar pomeni, da je udeležbo potrebno potrditi čim prej, da si zagotovite svoje mesto.

Tokrat vam bomo na odru predstavili 10 modelov, seminar pa bo razdeljen na tri sklope.

Fenos in Friđo bosta v živo na odru prikazala čudovito barvno paleto Wella Illumina color, v kombinaciji s produktom Wella color ID, ki omogoča neomejeno kreiranje, kombiniranje ter eksperimentiranje z barvami Wella professional. Kreacije bodo demonstrirane na dveh modelih.
Ta del seminarja je namenjen preciznemu, kreativnemu, inovativnemu strizenju las. Tekom dela bosta Fenos in Friđo uporabljala luksuzno kozmetiko za nego in stiliranje ter dresuro las Alterna professional, ki je čudovita novost tudi v našem frizerskem salonu. Na odru bodo postriženi 4 modeli.
Popestritev tega seminarja namenjamo kreativnemu spenjanju las, tokrat izpod prstov Iggyja in Marka, ki bosta svoja 2 modela, pravtako kreirala z luksuzno kozmetiko za lase Alterna professional.

Tekom seminarja, ne bo manjkalo profesionalnosti, inovativnih idej, prijetnega vzdušja ter pogostitve, ki med drugim vklučuje tudi pokušino vin, v čudoviti vinski kleti Hotela Mitra.

Torej če ste ljubitelj kreativnega ter inovativnega striženja in barvanja las, ali če že uporabljate omenjene brende v svojem frizerskem salonu, morate biti zraven!

Naročila za karte sprejemamo na telefonsko številko 041/709-257 (Fenos) in 051/353-292 (Nuša)

Vidimo se torej na Ptuju!

 

Galerija

IMG_2582.jpg